Elise Mangersnes har begynt i Klimastiftelsen

Elise Mangersnes startet 4. mars som kommunikasjonsrådgiver i Norsk klimastiftelse.

En kvinne med langt brunt hår iført en hvit bluse og en svart blazer smiler lett mens hun står mot en mørkeblå bakgrunn.

Foto: Silje A. Ringheim

Publisert:

Hun kommer fra en stilling som PR- og kommunikasjonsrådgiver i sjømatklyngen NCE Seafood Innovation. Mangersnes har en mastergrad i medier og kommunikasjon og en bachelor i medievitenskap fra Universitetet i Bergen.

Hun vil få overordnet ansvar for oppfølging av Klimastiftelsens kommunikasjonsstrategi, i tillegg til å bistå med innholdsproduksjon, publisering og andre kommunikasjonsoppgaver knyttet til arrangementer og prosjekter.


– Jeg gleder meg til å komme i gang med å synliggjøre Klimastiftelsens viktige arbeid!


– Og, ikke minst, så gleder jeg meg til å lære mye nytt. Allerede 13. mars braker det løs med klimafestivalen «Varmere Våtere Villere», som Klimastiftelsen er dypt involvert i. Her er det utrolig mye spennende på programmet, men hvis jeg skal anbefale noe, så velger jeg noe som har engasjert meg lenge og som det i tillegg har vært fokus på i det siste. 15. mars kl. 16.30 er «Veien tilbake for tapt natur» på agendaen. Klarer vi å bremse ødeleggelsene og få tilbake det vi har mistet? Jeg håper svaret er ja.