Fornybarkonferansen 2024

Den grønne energiomstillingen skjer nå over hele kloden. Skal Norge henge med, må tempoet i utbygging av fornybar energi skrus kraftig opp. Ikke ved å gjenta gamle feil, men å svare på motstanden ved å gjøre ting på nye og bedre måter. Fortsatt lønnsomt, men mer skånsomt.

Informasjon
Tid
Sted
Grieghallen, Bergen
En reklameplakat for fornybarkonferansen – Motstand og lønnsomhet

Norsk klimastiftelse er blant aktørene som lager programmet til Fornybarkonferansen, og i tillegg er Klimastiftelsens Kirsten Øystese med og leder årets konferanse.

Som alltid på Fornybarkonferansen møter du eksperter fra inn- og utland – fra akademia, næringsliv og politikk. De skal presentere status for den globale energiomstillingen og oppdatere oss på teknologi og lønnsomhet. Vi skal se på utsiktene for mer og raskere fornybar energi i Norge – både på land og til havs – og diskutere hvordan man skal forstå og lære av konfliktene og polariseringen omkring utbygging av fornybar energi. I tillegg vil årets konferanse ta deg med til verdensrommet!

Er du klar for en inspirerende dag med innsikt, debatt og nettverksbygging?

Velkommen til årets viktigste møteplass for alle som er opptatt av grønn energiomstilling!

Holde deg oppdatert på arrangementet på Facebook her.

Fornybarkonferansen gir rabatt på Varmere Våtere Villere

Fornybarkonferansen skjer samtidig med klimafestivalen Varmere Våtere Villere. Ved kjøp av konferansebillett får du 50% rabatt på kjøp av billett til festivalen.

Gå til denne siden for påmelding.