Kunnskapsmøte med leder av FNs naturpanel

Torsdag 23. mai inviterer Universitetet i Bergen og Norsk klimastiftelse til kunnskapsfrokost med Dr. Anne Larigauderie, generalsekretær i Det internasjonale naturpanelet (IPBES).

Informasjon
Tid
Sted
Storsalen, UiB Læringsarena, Nygårdsgaten 5
En kvinne i en blomsterblazer og marineblå kjole står selvsikkert med armene i kors og smiler foran en vegg med ipbes-logoen.

KUNNSKAPSFROKOST: Torsdag 23. mai inviterer Universitetet i Bergen og Norsk klimastiftelse til kunnskapsfrokost med Dr. Anne Larigauderie, generalsekretær i Det internasjonale naturpanelet (IPBES). Foto/ill.: Helle Kammer

Dr. Anne Larigauderie har vært Naturpanelets leder siden 2014. Hun har i disse årene hatt en helt sentral rolle i å bygge opp og utvikle Naturpanelet som et globalt vitenskapspanel som sammenstiller kunnskap om naturen og naturens bidrag til mennesker, og som jobber for å styrke samspillet mellom forskning og politikk. Panelet har en tilsvarende rolle for kunnskap om natur som FNs klimapanel har for klima.

På kunnskapsfrokosten vil Larigauderie dele fra sin personlige historie, og delta i en panelsamtale om naturpanelets arbeid, og hvordan dette arbeidet påvirker dagens – og morgendagens beslutningstakere innen politikk, forvaltning og næringsliv.

Øvrige paneldeltakere:

  • Ragnhild Fresvik, konsernsjef, Eviny
  • Tore Furevik, direktør, Nansensenteret
  • Stina Ellevseth Oseland, klimadirektør, Bergen kommune
  • Katja Malmborg, postdoktor, Universitetet i Bergen

Moderator:

Lars-Henrik Paarup Michelsen, daglig leder, Norsk Klimastiftelse.

Det settes også av tid til spørsmål fra publikum.

Arrangementet er åpent for alle!