Kunnskapsmøte i Bergen: Klimarisiko – finans, børs og norsk økonomi

Velkommen til kunnskapsmøtet Klimarisiko – finans, børs og norsk økonomi fredag 5. april kl. 08 – 10:00 på Litteraturhuset i Bergen.

Informasjon
Tid
Sted
Litteraturhuset i Bergen

Velkommen til kunnskapsmøtet Klimarisiko – finans, børs og norsk økonomi fredag 5. april kl. 08–10:00 på Litteraturhuset i Bergen.

Strengere klimapolitikk, energiomstillingen og klimaendringene vil påvirke finanssektoren, mange store og små selskaper og også norsk økonomi de neste årene. Hvordan kan man rapportere på klimarisiko og hvorfor er det viktig? Hvilke verdier står på spill? Hvor langt har finansinstitusjonene og børsnoterte selskaper kommet i arbeidet med å identifisere, håndtere og rapportere på klimarisiko? Hvordan kan ansatte og samarbeidspartnere involveres? Og hva sier regjeringens klimarisikoutvalg om norsk økonomi og klimarisiko?

Det er tema for et åpent arrangement fredag 5. april på Litteraturhuset i Bergen. Meld deg på her.

Vi serverer frokost fra klokken 07:30. Arrangementet er gratis og er et samarbeid mellom Finans Norge, Finansforbundet, NHH, Bergen Næringsråd og Norsk klimastiftelse og er en del av prosjektet Klimarisiko – finans og børs støttet av Finansmarkedsfondet.

Hjertelig velkommen til kunnskapsdeling og diskusjon om et tema som blir stadig viktigere.

Program

Klimarisiko kort forklart

Anders Bjartnes
Redaktør, Energi og Klima og Norsk klimastiftelse

Klimarisiko og norsk økonomi

Linda Nøstbakken
Prorektor, Norges Handelshøyskole (NHH)

Kartlegging av klimarisiko-håndtering

Lars-Henrik Paarup Michelsen
Daglig leder, Norsk klimastiftelse

Hvordan rapportere klimarisiko?

Maria Gjølberg
Partner, The Governance Group