Mars: Gratis NANO-kurs. Er jeg eller jobben utsatt for klimarisiko?

Har du noen minutter til overs en gang i uken i sju uker? Da kan du sette deg inn i de ulike formene for klimarisiko ved å ta vårt populære NANO-kurs. I mars tilbyr Norsk klimastiftelse i samarbeid med Finansforbundet vårt digitale mini-kurs om klimarisiko i reprise. Det starter onsdag 1. mars.

Informasjon
Tid
Sted
Online kurs

Hva har klimarisiko med deg å gjøre?

Vi har mange former for klimarisiko: Akutt og fysisk klimarisiko – og overgangsrisiko – er de mest kjente. Så kommer ansvarsrisiko og omdømmerisiko – og enda flere. Klimaendringer og klimapolitikk kan påvirke verdiene av eiendeler, investeringer og infrastruktur – og også samfunnet.

Nå tilbyr vi et gratis minikurs om det som er kjekt å vite om de ulike formene for klimarisiko – for blant andre deg som jobber i bank og forsikring eller som investerer egne eller andres verdier eller pensjon. Og for deg som er leder, eller for deg som jobber lokalt med å planlegge og bestemme hvordan vi skal organisere samfunnet mens vi omstiller oss og mens klimaet endrer seg…

Kurset kommer rett inn i mailboksen din en gang i uken fra og med onsdag 1. mars 2023 og deretter hver onsdag fram til og med onsdag 19. januar. (Vi hopper over påskeuken.) Hver leksjon tar rundt 5–7 minutter.

Kurset er del av prosjektet EUs Green Deal, klimarisiko og finansmarkedet: Hva bør ansatte, investorer og kunder vite? Prosjektet er et samarbeid mellom Norsk klimastiftelse og Finansforbundet og støttes av Finansmarkedsfondet.

Påmeldingsfrist tirsdag 28. februar 2023 kl. 14:00.