REPRISE: Gratis NANO-kurs. Er jeg eller jobben utsatt for klimarisiko?

Mer enn 10 000 har nå gjennomført NANO-kurset om klimarisiko i sin helhet. På forespørsler tilbyr Norsk klimastiftelse i samarbeid med Finansforbundet vårt digitale mini-kurs om klimarisiko i reprise. Det starter tirsdag 5. september og går deretter tirsdager og torsdager fram til og med tirsdag 26. september.

Informasjon
Tid
Sted
Kurs per e-post

Hva har klimarisiko med deg å gjøre?

Har du noen minutter til overs sju dager? Da kan du sette deg inn i de ulike formene for klimarisiko ved å ta vårt populære NANO-kurs.

Vi har mange former for klimarisiko: Akutt og fysisk klimarisiko – og overgangsrisiko – er de mest kjente. Så kommer ansvarsrisiko og omdømmerisiko – og enda flere. Klimaendringer og klimapolitikk kan påvirke verdiene av eiendeler, investeringer og infrastruktur – og også samfunnet.

Nå tilbyr vi igjen vårt gratis minikurs om det som er kjekt å vite om de ulike formene for klimarisiko – for blant andre deg som jobber i bank og forsikring eller som investerer egne eller andres verdier eller pensjon. Og for deg som er leder, eller for deg som jobber lokalt med å planlegge og bestemme hvordan vi skal organisere samfunnet mens vi omstiller oss og mens klimaet endrer seg…

Kurset kommer rett inn i mailboksen din to ganger i uken fra og med tirsdag 5. september 2023 og deretter hver tirsdag og torsdag fram til og med tirsdag 26. september. Hver leksjon tar rundt 5–7 minutter.

Kurset er del av prosjektet EUs Green Deal, klimarisiko og finansmarkedet: Hva bør ansatte, investorer og kunder vite? Prosjektet er et samarbeid mellom Norsk klimastiftelse og Finansforbundet og støttes av Finansmarkedsfondet. Påmeldingsfrist er mandag 4. september 2023 kl. 15:00.